top of page

Okrug gornji 23.06.2019.

Danas je bio dan za opuštanje. Odlučili smo ljenčariti na plaži i jednostavno uživati na moru. Nama se Okrug gornji jako dopao jer je nekako mirno mjesto. Nije napučeno kao sam Trogir. Tako da se stvarno može odmoriti.

Kako je ujutro počelo već pržiti sunce brzo smo doručkovali i zaputili se prema plaži. Dosta je blizu, a sam dolazak do naše uvalice je spektakularan. Prolazi se pored stijena gdje je more više nego savršeno. Da smo sami bez malca definitivno bi se tu kupali.



No mi dalje nastavljamo pješčanim putem prema prekrasnoj uvalici. Taj miris mora stvarno vraća u život.

kao što rekoh, plaža je fantazija. Ima morove šume i hlada, ima kamenčića, ima kafić... Šta god treba... Za klince je pogotovo super.



Uglavnom uživancija. Popodne je malac bio spreman za spavanje, a gdje bolje da spava nego na plaži uz šum valova i tako čist zrak..


Još smo proveli par sati na plaži i pred večer se zaputili u aparman na kasni ručak/večeru. Smazali smo to uz prekrasan pogled na more i šta sad?

Reko 'ajmo do mjesta baš da malo obiđemo i Okrug Gornji. I zaista, ima se šta vidjeti. Duuugačka šetnica uz more popraćena kafićima, brzom hranom, sladoled itd.... Baš onako kako i treba. Samo je parking skup... 10kn/h izvan sezone, a od 01.07. 15 kn/h.

Stvarno je šišanje :) Ali ako možeš prošetati do mjesta onda nema nikakvih problema. Imaju pješčane plaže uz obalu, ali je puno ljepše sa druge strane gdje smo bili mi.




Padao je već mrak i odlučili smo se zaputiti u apartman na spavanac. Sutra nam je plan malo obići Split navečer pa pratite sljedeći post :)



Pratite:



35 views6 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page